Kristoffer Appelquist

Insta FB Post2

 

Monstera Comedy presenterar: Kristoffer Appelquist - Frågornas Herre.


FÖRBERED DIN FRÅGA TILL KRISTOFFER REDAN NU!

Efter föreställningarna “Krig”, “Drömmen om Amerika” och “Kristoffer Appelquist är Död”, som alla var noggrant skrivna föreställningar, ungefär likadana från kväll till kväll, provar Kristoffer nu ett helt nytt grepp - att göra en föreställning helt utan manus. Så varje föreställning är därmed helt unik och kommer aldrig hända igen! 

- "En vanlig feedback jag får av min publik är “Det roligaste var när du bara pratade med oss.” Jag gillar ju publiksnack och har alltid sett det som en liten men viktig del av föreställningen. Det känns ju alltid lite mer “här och nu”. Samtidigt är det risky business eftersom det ställer höga krav på publiken. Utan deras input finns ju inget att improvisera kring. Bjuder inte publiken på sig kan inte jag bjuda på mig. 

I min nya föreställning blir publiken inte insläppt i lokalen om de inte har med sig en lapp med en fråga på! För att komma in måste man alltså lämna ifrån sig en fråga. Föreställningen går ut på att jag besvarar publikens frågor. Man får fråga precis vad man vill, jag lovar att svara på vad som helst :)"

En komiker, en stor skål full med frågor. 75 minuter humor om... ja, det vet han inte än. Kristoffer Appelquist är frågornas herre.

23 oktober kl 19:00

24 oktober kl 19:00

Scentid: ca 75 minuter.
Biljetter: Nortic.se 
Åldersgräns: Fri ålder

Övrigt: SAMTLIGA BESÖKARE MÅSTE LÄMNA EN FRÅGA INNAN FÖRESTÄLLNING. Alla frågor är 100% anonyma och det kommer delas ut frågelappar och pennor i foajén innan föreställning. Ni lämnar er fråga till biljettrivare tillsammans med uppvisning av biljett vid entré till salong.

Tidigare evenemang

Exempel på tidigare externa arrangemang:

Teater:

Drömflickan och Mannen från Månen

Scenkonstkollektivet Bataljonen

Teater EnKor

Gruppen

Kjerstin Norén

Idiotteatern

Jessica Zandén

 

Konserter:

The Naima Train

Travels With Charley

 

Lyrik:

Mauritz Tistelö

Karl-Gunnar Malm

 

Standup:

Martin "Gött i mössan" Gustafsson

 

Repetitioner:

Folkteatern

 

Kurser:

Folkuniversitetet

Hyr vår lokal

Lokalen lämpar sig utmärkt om man vill hålla konserter, teater, diktuppläsningar etc. och ha en nära publikkontakt men kan också användas som repetitionslokal eller kurslokal.

Lokalen tillhandahåller en scenyta, en loge samt en cafédel med komplett kök.

Den är helt tillgänglighetsanpassad och har två toaletter varav en HWC.

Gradängsystemet är flyttbart.

Det finns även projektor och duk samt självklart ett ljus- och ljudbord.

Vill man ha ett evenemang och behöver hjälp med ljud och ljus kan vi ev bistå med tekniker som då läggs till i priset.

Vi har gästspelsperioder framför allt fr.o.m. slutet på april på vårarna och slutet av november på höstarna, men övriga tider kan också vara aktuella. Var tidigt ute!

Bilder på vår lokal

 
 

Ring Göteborgs Dramatiska Teater 031 - 12 02 02